Megjelent a 3. CD

Varázs CD

Egy Uplifitng Nap: Varázs – Együtt

Időpont: 2016. november 12. szombat, 10:00–14:00
Helyszín: Budaörs Városháza (2040 Budaörs, Szabadság út 134.)

Zenei élménynapra, felfedező kalandtúrára, élő kiállítás-sorra és interaktív workshopra hívjuk a tartalmas programok kedvelőit, valamint a felemelő modern klasszikus élmény, a világzene, és a ritmusok iránt érdeklődőket.

A családi és szakmai élmények, valamint a napot záró örömzene célja, hogy mindenki megtalálja azokat a tapasztalatokat, amik saját, személyes részévé válnak. A rendezvény keretében a zene még nem látott arcainak megismerésére és többféle tapasztalatszerzésre is lehetőség nyílik. Egyénileg és családilag, gyermekként és felnőttként, aktívan és szemlélődve egyaránt bárki részt vehet a programokon; minden korosztály számára több meglepetéssel készülünk.

A részvétel díjmentes.

Záróakkordként MUSIXPERIENCE című koncertünk hangzik el.

Meglepetésvendégeink között több dobos is szerepel, sőt maga a közönség is részt vehet a zene folyamatában kedve és lehetőségei szerint. Hogy hogyan? A helyszínen kiderül.


Az Uplifitng Classical hídzenét képviselő, egyedi apparátusú Gandharvák és barátaik tíz éve tevékenykednek Budaörsön. Élménynapjukon zene zeg-zugok, hangmérnöki és zeneszerzői programok, hangszer-különlegességek (kiállítások, készítés és megszólaltatás), a zene és a hangok titkait feltáró mesék és tudománytár, unikumnak számító előadások, fórum, valamint gyakorlati és kreatív foglalkozások terén nyílik lehetőség felfedezésekre. Számos meglepetés mellett a nap folyamán arra is fény derül, kik nyerik a zenei kalandtúra fődíjait, és hogy mit hozhatunk létre együtt!

Légy akár magad is zenész! Próbáld ki magad velünk és élvezd a zenét!

Ilyen még nem volt! Így ha eljössz, léphetsz egy nagyot.

SHINE ifjúsági világzene együttes és társulás

A rendezvényt hagyományteremtő céllal hoztuk létre. Rendezőpartnereink és vendégeink a budaörsi Városi Ifjúsági Klub, a SHINE ifjúsági világzene együttes és társulás, Budaörs fiatal tehetségei, Budaörs iskoláit és kórusait képviselő fiatalok és felkészítőik, a Leopold Mozart Zeneiskola művésztanárai, valamint az Örömtáncház vezetője Haag Csilla és meglepetésvendégeink.

A rendezvény ideje alatt a BÜFÉ-ben frissülhetnek fel a nap résztvevői.