Megjelent a 3. CD

Varázs CD

MUSIXPERIENCE

Időpont

2016. november 12. szombat 13:00

Műsor

Egy zenei élménynap zárásaként elhangzó koncerten találkozhatnak ismét az érdeklődők és a zenerajongók a felemelő modern klasszikus élmény hazai képviselőivel.

A MUSIXPERIENCE különlegessége, hogy egy zenefelfedező kalandtúra, egy kiállítás és egy interaktív workshop keretében hangzik el, mely programokra szeretettel várjuk a koncertlátogatókat is.

Újabb dobos szólisták és meglepetésvendégek mellett maga a közönség is több módon részt vehet a zene folyamatában, kedve és lehetőségei szerint. Hogy hogyan? A helyszínen kiderül. Aki hamarabb szeretné megismerni a részleteket, itt érdeklődhet: uplifting [at] gandharvak.hu

A családi és szakmai élménynap, valamint az örömzene célja, hogy mindenki megtalálja azt a tapasztalatot és tartalmat, ami személyes részévé válik. A rendezvény keretében lehetőség nyílik a zene még nem látott arcainak megismerésére, számos felfedezésre és tapasztalatszerzésre is. Minden korosztály számára több meglepetéssel készülünk. Egyénileg és családilag, gyermekként és felnőttként, aktívan, vagy szemlélődve egyaránt bárki részt vehet a programon. A részvétel díjmentes.


Szeretettel hívjuk meg Önöket és családjukat egy olyan egyedi élményre, melyen minden korosztály számára tartalmas meglepetésekkel készülünk.

A világviszonylatban is egyedi Gandharvák és barátaik tíz éve tevékenykednek Budaörsön, Élménynapjukon zene zeg-zugok sorából álló kalandtúra, hangmérnöki és zeneszerzői programok, hangszer-különlegességek kiállítása, készítése, kipróbálása és felfedezése, zenés mesék és tudománytár, egyedi előadások, fórum és számos gyakorlati, valamint kreatív lehetőség nyílik egy helyen, meglepetésekkel kibővítve. A nap folyamán az kiderül, mit hozunk létre együtt!

Légy akár magad is zenész! Próbáld ki magad velünk és élvezd a zenét! Ilyen még nem volt! Így ha eljössz, léphetsz egy nagyot.

A rendezvényt hagyományteremtő céllal hoztuk létre.

Rendezőpartnereink és vendégeink a Városi Ifjúsági Klub, a SHINE ifjúsági világzene együttes és társulás, Budaörs fiatal tehetségei, Budaörs iskoláit és kórusait képviselő fiatalok és felkészítőik, a Leopold Mozart Zeneiskola művésztanárai, valamint az Örömtáncház vezetője Haag Csilla és meglepetésvendégeink.

A kalandtúra ideje alatt a BÜFÉ nyitva tart.

Helyszín

Budaörs Városháza

2040 Budaörs, Szabadság út 134.

Budaörs Város Önkormányzata - Városháza