Megjelent a 3. CD

Varázs CD

Köszönet egy valódi Varázslatért

Egy felfedező kalandtúra és élménynap beszámolója

Köszönjük, hogy több, mint ezren látogattak el novemberi zenenapunkra.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk sok-sok fiatal és felnőtt zenei felfedezéseinek, élményeinek és örömének. Reméljük, hogy a 22 állomás, a meglepetések, a nyeremények, valamint a közösen eltöltött idő és az élmények mindenkit hosszú időre feltöltöttek zenével és derűs hangulatokkal. Reméljük, hogy minél többen zenélni kezdenek otthon, családi vagy baráti körben is.

Köszönjük barátainknak, vendégeinknek és partnereinknek a rendezvény létrejöttét és hogy megmutathattuk az érdeklődőknek a zene ritkán látott arcait:
Budaörs kórusainak, a SHINE tagjainak, Budai Benjáminnak, Gremsperger Júliának, a Drumkiller Csapatnak és a Somvirág tánccsoport vezetőségének.

Számos további feltöltő zeneélményt kívánunk Mindenkinek!

Az élménynap és az interaktív koncert képei megtekinthetők az alábbi linken.

Köszönet partnereinknek és támogatóinknak:
LEXUS, KATAND-ARG, Rubin, Aromi Étterem, Suhajda Cukrászda, Budaörsi Barkácsbolt, Drumkiller Dobcentrum, EPC Nyomda, Budaörs Város, Budaörs Rádió, Budaörs Városi TV, Budaörsi Info, Budaörsi Napló, Városi Ifjúsági Klub, SHINE világzenei együttes és társulás, Leopold Mozart Zeneiskola, Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola, 1. számú Általános Iskola, Illyés Gyula Gimnázium, Somvirág tánccsoport, Katapult kórus, Szent Demeter Kórus, Musica Liga,  Budaörsi Pro Musica Kórus